Diensten

  • Thuisknippen
  • Kappersbon
  • Bruidskapsels
  • Balmain Haarbehandelingen

Voor al onze arrangementen en afspraken geldt een afmeldtermijn van 24 uur. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.Thuisknippen

Wanneer U niet in staat bent om naar de kapsalon te komen,wegens ziekte of omdat U slecht ter been bent,dan komen wij bij U thuis knippen. Bel onze kapsalon(tel.0118-601338 of mobiel 06-40807103) ,dan maken wij een afspraak, wanneer het bij ons en bij U het beste uitkomt.

 

Kappersbon

Verjaardag, surpriseavond, of iets anders, en u weet weer eens niet wat u cadeau moet doen. Denk eens aan een kappersbon. Op te maken op bedrag of behandeling, in een leuke geschenkverpakking.

 

Bruidskapsels

Als je haar maar goed zit! Een bekende spreuk die zeker op de trouwdag van toepassing is.
Bij Haarstudio José, een salon voor Dames,Heren en kinderen zorgen de ervaren kapsters dat uw kapsel  er op de “de grote dag”er perfect uitziet.

Met een proefkapsel weet U wat U kunt verwachten!

Wilt u uw trouwdag niet voor(onaangename) verrassingen komen te staan,dan is het raadzaam om vooraf een proefkapsel te laten maken. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Er wordt een kapsel gemaakt die het beste bij uw bruidskleding past. Naar aanleiding van dit kapsel krijgt u een idee hoe u er op de grote dag uit zult zien en evt kunt u nog veranderingen aanbrengen. Het bruidskapsel kan ook bij u thuis worden verzorgd. (vraag naar de voorwaarden in kapsalon) De mogelijkheid bestaat om ook de kapsels van de bruidskinderen te verzorgen.

Wat zijn Balmain Extensions?

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Hoe worden Extensions aangebracht

Extensions worden met uw eigen haar verbonden doormiddel van een bond. Balmain Extensions blijven minimaal 2 maanden zitten en beschadigen het haar niet.

Wat is DoubleHair?

DoubleHair is een 9 cm brede strip van 40 cm lang haar en wordt aan het eigen haar bevestigd met Plusbonds. Een DoubleHair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar.

Hoe wordt DoubleHair aangebracht?

DoubleHair worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. DoubleHair moet om de twee maanden herplaatst worden en beschadigen het haar niet.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Goede haarverzorging is essentieel om uw haar gezond en glanzend te houden. Dat geldt niet alleen voor de natuurlijke haren, maar ook voor de toegevoegde extensions. De nieuwe Balmain hair care lijn is speciaal ontwikkeld om die extra verzorging te geven en zowel uw eigen haar als het toegevoegde haar in perfecte conditie te houden.

Balmains geweldige verzorgingslijn bestaat uit een Shampoo, Conditioner, Hair Mask en Shine Spray. De Shampoo en Conditioner, geschikt voor dagelijks gebruik, zijn verrijkt met mineralen en groene thee extracten voor een optimale reiniging en voeding van uw haar en uw hoofdhuid. De Hair Mask is een wekelijkse behandeling van 5 minuten, waarbij uw haar wordt versterkt en meer vitaliteit en glans krijgt. De Shine Spray geeft niet alleen een stralende glans aan uw haar, maar beschermt het ook tegen uitdrogingen gespleten punten.

Bij het gebruik van de Balmain Hair Care produkten krijgt u 6 maanden garantie op de haarkwaliteit van Human Hair extensions en DoubleHair. Hoe beter u voor uw extensions zorgt, hoe langer ze meegaan.