Diensten

  • Thuisknippen
  • Kappersbon
  • Bruidskapsels

Voor al onze arrangementen en afspraken geldt een afmeldtermijn van 24 uur. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.Thuisknippen

Wanneer U niet in staat bent om naar de kapsalon te komen,wegens ziekte of omdat U slecht ter been bent,dan komen wij bij U thuis knippen. Bel onze kapsalon(tel.0118-601338 of mobiel 06-40807103) ,dan maken wij een afspraak, wanneer het bij ons en bij U het beste uitkomt.

 

Kappersbon

Verjaardag, surpriseavond, of iets anders, en u weet weer eens niet wat u cadeau moet doen. Denk eens aan een kappersbon. Op te maken op bedrag of behandeling, in een leuke geschenkverpakking.

 

Bruidskapsels

Als je haar maar goed zit! Een bekende spreuk die zeker op de trouwdag van toepassing is.
Bij Haarstudio José, een salon voor Dames,Heren en kinderen zorgen de ervaren kapsters dat uw kapsel  er op de “de grote dag”er perfect uitziet.

Met een proefkapsel weet U wat U kunt verwachten!

Wilt u uw trouwdag niet voor(onaangename) verrassingen komen te staan,dan is het raadzaam om vooraf een proefkapsel te laten maken. De behandeling duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Er wordt een kapsel gemaakt die het beste bij uw bruidskleding past. Naar aanleiding van dit kapsel krijgt u een idee hoe u er op de grote dag uit zult zien en evt kunt u nog veranderingen aanbrengen. Het bruidskapsel kan ook bij u thuis worden verzorgd. (vraag naar de voorwaarden in kapsalon) De mogelijkheid bestaat om ook de kapsels van de bruidskinderen te verzorgen.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.