Over ons

Sinds juli 1996 bevinden wij ons op de Langstraat 38 in Arnemuiden. We zijn een gemengde kapsalon waar vrouwen, mannen en kinderen van harte welkom zijn. Er is ook een speelruimte voor de kinderen, dus u kunt ze gerust meenemen.

Onze kapsters hebben alle kennis en ervaring in huis om u juist te informeren over haarmodellen, producten en diverse behandelingen.

Wij zijn vanaf  april 2018 een KEUNE Ambassador salon
Wij gebruiken dus alle producten van Keune en zijn ook bij ons verkrijgbaar.

 

Om up to date te blijven volgen wij regelmatig een cursus in bv. kniptechnieken, kleur en permanentbehandelingen, opsteken of we gaan naar een show of beurs om alle nieuwe trends te bekijken.

Wij werken het liefst op afspraak maar u kunt natuurlijk altijd even binnenlopen om te kijken of er op dat moment nog plaats is. Hebben wij tijd ,dan helpen we u direct. Voor het geval dat u even moet wachten,schenken wij een heerlijk kopje thee of koffie. Komt het niet uit, dan kunt u altijd nog een afspraak maken.

 

Heeft u voorkeur door wie u graag geholpen wilt worden? Geeft u dit dan even door wanneer u een afspraak maakt,dan zorgen wij ervoor dat u door de gewenste haarstylist geholpen wordt.

 

Tot Ziens bij Haarstudio José!

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Ons team

Natuurlijk staat José er niet alleen voor.

6 dagen per week staat ons hechte team voor u klaar.

Leer de gezichten in ons team beter kennen door hieronder te klikken. Het staat u natuurlijk altijd vrij om ons vragen stellen en bij het maken van een afspraak uw voorkeur voor een kapster uit te spreken.

Bekijk het team achter Haarstudio José!

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn aangesloten bij Anko.

Meer over Anko

De ANKO is de branchevereniging van professionele kappers in Nederland. ANKO-leden werken volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Dit biedt u duidelijkheid en zekerheid. De ANKO staat voor professioneel ondernemerschap en uitstekend vakmanschap.

De ANKO maakt zich sterk voor een gezonde en moderne kappersbranche en komt op voor de belangen van de professionele kappers in Nederland. Er zijn 5.500 ondernemende kappers lid van de ANKO.

Naar de website van ANKO: www.anko.nl